Snog i komposten og i stuen

Posted on

Vi har gennem årene set snogen i vores have en del gange. Der en rigelig med tæt beplantning, så den kan skjule sig, og der er også steder hvor den kan varme sig i solen. Særligt i vores kompostbunke har vi tit set den.

Vi går ikke så meget op i at lave kompost efter en bestemt metode, så den bliver bare vendt når der er tid til det, og et år midt på sommeren, da jeg gravede i kompostbunken, dukkede der noget op jeg aldrig havde set før. Jeg troede først det var en svamp af en art, men med lidt assistance fra Google fandt jeg ud af at det var Snoge æg. Vi har kun set de helt små Snoge enkelte gange når vi, når vi har rodet med noget i haven. Men vi har fundet rester af æg to gange, så vi håber at snogen er fast gæst.

Den føler sig i hvert fald så meget hjemme, at den også har været på besøg i huset. Jeg har en optagelse af hvordan mine børn håndterede det, som du kan se i videoen herunder. Vi opdagede Snogen under fjernsynet en aften lige da vi skulle i gang med go’nat historien.

Flere billeder ……